ویژگی افراد رویاپرداز
بسیاری فکر می کنند که رویاپردازی یک نوع اختلال است و افراد دچار آن بیمار روانی هستند. اما باید بگوییم خیال پردازی اصلاً اختلال نیست و افراد دچار آن فقط در دنیایی که خودشان ساخته اند زندگی می کنند. اگر شما هم فردی خیال پردازی هستید و فکر می کنید این موضوع باعث شده شما تمرکزتان را از دست بدهید، می توانید از یک روانشناس کمک بگیرد.
به خواب زیاد علاقه ندارند
افراد رویاپرداز برای اینکه فرصت بیشتری برای رویاپردازی داشته باشند، دوست ندارند بخوابند. این افراد در اکثر مواقع هنگام خواب شبانه با رویاپردازی خوابشان می برد.
آن ها به صحبت های دیگران توجه نمی کنند
این افراد در بعضی از مواقع وقتی با کسی در حال معاشرت هستند اصلاً به صحبت های طرف مقابل خود گوش نمی کنند. در واقع آن ها غرق در رویای خود می شوند و اصلاً متوجه صحبت های طرف مقابل خود نمی شوند.
به خیال پردازی عادت کرده اند
خیال پردازی جزئی از زندگی آن ها شده است و برایشان خیلی سخت است که زندگی بدون رویاپردازی داشته باشند.
علاقه به موسیقی دارند
موسیقی؛ یعنی رویاپردازی. این افراد علاقه زیادی به شنیدن موسیقی دارند، زیرا در این زمان ها راحت تر رویاپردازی می کنند.
برای اتفاق های پیش رو خیال پردازی می کنند
این اشخاص برای اتفاق هایی که قرار است در آینده با آن مواجه شوند، خیال پردازی می کنند. جالب است بدانید با اینکه آن اتفاق رخ نداده است، ولی در رویای خود به شدت ذوق دارند.
آن ها کتاب نمی خوانند
این افراد بیش از آنکه کتابی را بخوانند، با آن رویاپردازی می کنند. در واقع ممکن است یک پاراگراف کتاب آن ها به یک دنیای دیگر ببرد و آنقدر غرق در رویای خود بشوند که یهو به خودشان می آیند ببینند زمان زیادی گذشته است.
حتماً بخوانید: به طور خلاصه با اختلال وسواس فکری_عملی یا OCD آشنا شوید
حواس پرت نیستند
از نگاه دیگران شاید این افراد حواس پرت باشند، اما در واقعیت آن ها فقط در دنیای عمیق خود زندگی می کنند و اصلاً حواس پرت نیستند.
فیلم نامه نویس هستند
آن ها در ذهن خود یک سریال طولانی درست و خودشان را نقش اصلی آن فرض می کنند. آن ها رویا و خیال های داستانی زیادی دارند.